Alegerea modelului perfect de baie

Baia este unul dintre spatiile locuintei ce trebuie sa asigure in primul rand intimitate si confort. Indiferent de design o baie se compune din elemente necesare si indispensabile precum: chiuveta, cada ,wc, bideu , oglinda si un  dulap de baie.

Daca avem o baie cu spatiu amplu se pot amplasa cazi de baie, cabina de dus, wc si bideu in nuante coloristice calde, sau in contrast cu culorile faiantei si gresiei de pe pereti si de pe pardoseala. Mobilierul de baie ales va determina stilul in care veti  amenaja baia.
Designul unui bai in raport cu dimensiunea spatiului are configuratii diverse. Se poate realiza intr-un spatiu minimalist o baie unica, personalizata, conform asezarii elementelor ce o constituie: cada pe colt sau cabina de dus pe colt; chiuveta incastrata in dulapior asezat pe pardoseala sau chiuveta cu picior, deasupra careia se amplaseaza oglinda incastrata sau nu in dulapior elegant bine compartimentat. Elementele unei bai trebuie alese in raport cu dimensiunile spatiului, dar si cu dimensiunile si coloritul ce se doreste a fi obtinut. 
Sfatul meu este ca inainte de a va amenaja baia sa studiai cat mai multe modele de bai, recunosc eu nu m-am interest prea mult si am ales cam din ceea ce era disponibil in magazinul in care am intrat. Ulterior cand m-am documentat am descoperit ca exista bai cu adevarat minunate ca de exemplu cele de mai jos:

baie maro inchis cu elemente albe

sursa foto: www.abgroupllc.com

 baie crem cu mobilier din lemn natur

sursa foto: www.homesbanksown.com

Autor : Editorul ConstructMall.ro C.P.

 

Cum asortam culorile pentru baie - exemple de scheme de culori
Dulap din lemn cu oglinda pentru baie

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*