Agatatori cuier

Cuierul este acel obiect strict necesar in cateva dintre incaperile unei locuinte sau un spatiu public. Poate fi utilizat in bucatarie pentru a agata diferite accesorii strict necesare (sort, manusa, laveta); cuierul isi gaseste utilitatea in baie unde se agata prosoapele; in hol, unde se lasa hainele, palariile sau umbrelele.

Cuierele isi pot gasi locul in balcon sau in camari unde putem atarna obiecte sau putem decora un  spatiu.


agatatori cuier
Sunt foarte utilizate in hoteluri, birouri si gama de cuiere este vasta. Referindu-ne la materialul din care sunt confectionate precizam ca sunt cuiere din lemn lacuit, din PVC in culori vii si pastelate, otel, metal cromat sau aluminiu.
In functie de material cuierele pot fi individuale sau cu doua, trei agatatori prinse de acelasi suport.
Gradul de inclinare al agatatorii difera in functie de rezistenta materialului folosit. Agatatorile din aluminiu suporta sarcini mai mici, motiv pentru care agatatorile sunt mici si inclinatia mare.
Agatatorile din otel sau lemn sunt mai rezistente, motiv pentru care sunt mai lungi, cu un grad de inclinatie mare. Designul agatatorilor a pus la incercare creativitatea celor care le realizeaza.
Astfel vom intalni forme de agatatori clasice, simple, dar si modele elegante, spirale, bucle, rotunduri si onduleuri care determina eleganta si finete spatiului in care sunt folosite.
Agatatorile pot fi prevazute cu banda autoadeziva sau cu suruburi si gauri aferente pentru a fi montate in spatiul dorit.


Dressing hol

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*