amenajari interioare, decoratiuni, mobila
Amenajari[Home]     Anunturi     Intrebari si raspunsuri     Catalog produse [Gratuit]      Siteuri Firme     

Catalog de produse

Puteti inscrie gratuit produsele in catalog.
Nu exista limita de inscriere

Usi exterioare metalice

Noile modele de usi metalice aduc un plus de frumusete si sunt cele mai recente tendinte in arhitectura caselor romanesti. Aceste usi dau un plus de siguranta caminului prin faptul ca sunt masive, durabile si construite din materiale rezistente tuturor formelor de pericole ce ar pandi casa sau apartamentul.Indiferent de spatiul caruia ii este destinat acest tip de usa, constructia ei nu se face numai dupa marimi standard, ci si dupa dorinta clientului.

Produsele noi de usi metalice se remarca prin calitate, design si fiabilitate. Siguranta este oferita de sistemul de inchidere in 4 directii, asa numitul 4WAY LOCK, specifica produsului.

Usa exterioara metalica

Aceste usi ofera solutii pentru uz casnic, uz comercial, rezidential sau institutional. O usa de acest gen aste realizata prin mai multe straturi asezate intr-o ordine anume, ce-i confera calitatea dorita. O sectionare a unei usi de acest gen va descoperi urmatoarele componente : placa HDF melaminata ; izolatie termica din spuma polyuretanica ; profil cant din aluminiu ; brida fixare profil din aluminiu ; profil rigidizare tabla din otel galvanizat ; garnitura tubulara din cauciuc ; placa HDF melaminata ; finisaj cu furnir PVC aplicat prin termovidare.

Paleta coloristica a acestor tipuri de usi este foarte larga, de la bej, culoarea lemnului natural, mahon sau mult mai inchise. Aceste usi au foaia intreaga, si nu se preteaza la combinatii cu sticla.
De o  calitate speciala se bucura usile de dimensiuni speciale cum ar fi usile duble sau usile cu luminator lateral. Pe piata se gasesc usi antiglont, antitero sau antiincendiu.
Usile metalice se pot utiliza si pentru garaje sau alte dependinte ale casei.
Intretinerea lor este deosebit de simpla prin stergere cu un burete.Comentarii
Niciun comentariu postat pentru aceasta pagina

 structuri metalice usoare Structuri metalice usoare
 Usa exterioara metalica - Amenajari exterioare case Usi exterioare metalice
 Usa metalica pentru exterior Usi de exterior metalice | Modele si poze
 scara exterioara Scari exterioare
 schela metalica Schele metalice de fatada