Suport umerase

In magazinele cu obiecte de imbracaminte este necesara eficientizarea spatiului de prezentare a produselor, motiv pentru care s-au creat suporturile de umerase sau cele destinate ancorarii pe perete sau in dulapuri, dressing-uri.

Acestea permit asezarea unui numar de 10-18 umerase. Realizate din metal cromat sau otel sunt usor inclinate pentru a permite acces la produse.


suport umerase
O alta varianta o constituie suportul cadru din plastic polipropilenic si otel cu inaltimea de 136cm, latime de 106cm. Ansamblul permite o sarcina de 25kg. Un suport ce poate fi montat orizontal in dulapuri este realizat din aluminiu, cu dimensiuni : 85 X 180 X 490 mm permite o sarcina de 20 kg.
Suportul cu set de 5 umerase, dimensiuni 40 X 40 cm, din otel permite o greutate de 16 kg si poate fi montat in dressing sau in dulapul de haine. Alte tipuri de suporturi sunt realizate din otel si sunt formate din bara fixa transversala de 1,2m pe care sunt montate brate mobile la un unghi de 45 grade, fiecare putand sustine cate 5-7 umerase in locasurile special realizate. Acest suport este destinat magazinelor sau garderobelor.
Pentru uz casnic se poate utiliza suportul din metal cromat, format din 5-7 bare transversale fixe, cu marimi crescande, ce sunt montate pe perete sau in dressing. O alegere potrivita pentru mai multe umerase o reprezinta suportul pliant, pe o bara verticala de sustinere fiind prinse foarte multe suporturi lamelare cu 5 gauri speciale pentru agatarea produselor atarnate pe umerase.


Cuier pom metalic
Oglinzi decorative

1 Comment on Suport umerase

  1. As dori sa comand online mai multe suporturi pentru umerase(din cele verzi).se pot face comenzi online ,si cum?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*