amenajari interioare, decoratiuni, mobila
Amenajari[Home]     Anunturi     Intrebari si raspunsuri     Catalog produse [Gratuit]      Siteuri Firme     

Catalog de produse

Puteti inscrie gratuit produsele in catalog.
Nu exista limita de inscriere
Modele de seminee rustice

Multe persoane isi construiesc vile, case sau cabane in locuri pitoresti si un aspect important al acestor constructii il constituie mediul ambiental. Construit in interior, in livingul spatios, semineul va reprezenta un punct de atractie.
Semineele rustice se preteaza pentru cabane, vile sau chiar restaurante. Sunt realizate din materiale diverse: piatra slefuita, piatra colorata, marmura sau caramida refractara. Centrale sau pe colt, verticale sau orizontale, constituie elementul care nu trece odata cu moda. Finisajele exterioare, termoizolarea, au o paleta larga de variante si raspund tuturor exigentelor clientilor fiind realizate din materiale ingifuge specifice fiecarui caz in parte. Inchis sau deschis, refractar sau din fonta, focarul incalzeste ambientul in care se afla, face ca flacara sa arate perfect, asigurand ansamblului unitate si siguranta in exploatare.

model semineu rustic
Lucrul cel mai important in semineul rustic este arzatorul, realizat integral din fonta cu o garantie de 5 ani. Un model aparte il constituie semineul ce are incorporat si cuptor de paine sau pizza, gandit pentru nevoile intregii familii.
Camera de ardere este din fonta si consumul este de 10kg lemne la 10 ore de ardere. Rezistenta sa este de pana la 750 grade C, cu 3 guri de admisie si randament de 78% consum la 1,8kg lemn pe ora. Un alt tip este cel cu partea exterioara a arzatorului din otel si cristal, cu deschidere dubla, rezistenta pana la 750grade C. si cu doua guri de admisie.Comentarii
Niciun comentariu postat pentru aceasta pagina

Galerie imagini:
 semineu rustic Modele de seminee rustice
 model semineu Modele de seminee
 foisor rustic Foisoare de gradina rustice
 scaun rustic Scaune rustice
 masa rustica Mese rustice