amenajari interioare, decoratiuni, mobila
Amenajari[Home]     Anunturi     Intrebari si raspunsuri     Catalog produse [Gratuit]      Siteuri Firme     

Catalog de produse

Puteti inscrie gratuit produsele in catalog.
Nu exista limita de inscriere
Paturi suprapuse | Modele de paturi etajate pentru copii si tineret

Caminele in care locuiesc familii mai numeroase adesea intampina o problema generata de spatiu, motiv pentru care paturile suprapuse vin in intampinarea celor care doresc spatiu in camera. Aceste tipuri de paturi se recomanda pentru copii si tineret.
In general ele sunt construite din lemn, care ii ofera trainicie.
Paturile pot fi suprapuse pe orizontala sau pe colt, unul pe orizontala de-a lungul unui perete, iar celalalt perpendicular pe perete.

paturi suprapuse
Alaturi de lemnul clasic, paturile sunt construite din pal melaminat,  metal cromat, otel cu invelis de pudra pigmentata sau fier forjat. Paturile de acest gen sunt destinate ca dimensiuni pentru o singura persoana 75cm/200cm.
Asezate langa perete, au in componenta o scara ce poate fi montata pe o parte sau alta a patului, are sisteme de siguranta si grilaj de siguranta pentru patul din partea superioara. Paturile suprapuse pot fi fixe sau rabatabile. Dintre paturile suprapuse rabatabile un loc aparte il ocupa cele care se pot transforma ziua in dulap, deschizandu-se individual sus/jos scara fiind detasabila.
Aceasta are un sistem de fixare cu sigurante daca este folosita.
Alt tip de pat suprapus rabatabil este acela care inchis se prezinta ca o canapea pentru 3 persoane, partea spatarului rabatandu-se in sus si astfel devenind pat suprapus la nevoie. Sistemul de siguranta este din metal cromat, iar salteaua este incastrata in scheletul de aluminiu cu insertie de otel, atat pentru pat cat si pentru scara detasabila.Comentarii
Niciun comentariu postat pentru aceasta pagina

Galerie imagini:
 Paturi suprapuse Paturi suprapuse | Modele de paturi etajate pentru copii si tineret
 dormitor tineret Dormitoare pentru tineret cu doua paturi
 mobilier fag Mobilier din fag
 pat fier forjat Paturi din fier forjat
 mobilier kika Mobilier Kika