amenajari interioare, decoratiuni, mobila
Amenajari[Home]     Anunturi     Intrebari si raspunsuri     Catalog produse [Gratuit]      Siteuri Firme     

Catalog de produse

Puteti inscrie gratuit produsele in catalog.
Nu exista limita de inscriere
Spatii de depozitare - pat cu sertare si sertare pentru pat

Depozitarea: Asa cum am mai spus si in alte dati, acumularea de obiecte este una dintre caracteristicile omului modern. Nu este vorba doar de haine, carti, sau CD-uri dar si de micile lucruri care sunt necesare si totusi enervante ca de exemplu: cabluri, prize, baterii, brosuri, medicamente, facturi, etc., etc., etc.

Mobila cu spatii de depozitare reprezinta o solutie ( Suporturile pentru CD sau DVD , bibliotecile, dulapurile vitrina sau dulapurile de perete ) , dar in spatiile mici foarte multa mobila nu se va potrivi sau va supraincarca camera. Acesta este si motivul pentru care fiecare piesa de mobilier ar trebui aleasa cu grija nu numai in functie de stilul ei dar si dupa capacitatea de depozitare. Nu trebuie sa supramobilati sufrageria , ci fiecare colt prafuit si uitat trebuie redimensionat.

Pat cu sertare de depozitare

Spatiile de depozitare de sub pat precum sertarele , sau rafturile suspendate pentru carti si reviste, sau dulapurile de colt sunt cateva exemple.Comentarii

Naty Miercuri, 09 Ianuarie, 2013 08:00 Intr-adevar patul cu lada mi se pare cea mai buna inventie. Initial cand a trebuit sa cumparam mobila pentru dormitor nu am fost incantata de idee pentru ca doream un pat jos, iar cel cu lada este putin mai inalt insa sotul meu insistat totusi sa cumparam unul cu lada si bine a facut. Pe timp de vara mai ales este extrem de utila la depozitarea pilotelor si paturilor.

Galerie imagini:
 Sertar pentru pat Spatii de depozitare - pat cu sertare si sertare pentru pat
 modele dormitoare Modele de dormitoare
 birou calculator Birou pentru calculator
 dormitor pal Dormitoare din PAL
 comoda cu sertare Comoda cu sertare