amenajari interioare, decoratiuni, mobila
Amenajari[Home]     Anunturi     Intrebari si raspunsuri     Catalog produse [Gratuit]      Siteuri Firme     

Catalog de produse

Puteti inscrie gratuit produsele in catalog.
Nu exista limita de inscriere
Mobilier pentru saloane de infrumusetare

Saloanele de infrumusetare au un mobilier specific necesar desfasurarii diferitelor operatiuni. Obiectele de mobilier sunt destinate clientilor sau personalului.
Din a doua categorie amintim dulapurile/vestiarele dotate cu sertare si usi batante sau glisante, compartimentate cu rafturi de diferite inaltimi, cuiere pentru haine destinate personalului si clientilor.
In prima categorie, a obiectelor de mobilier destinate diferitelor operatiuni estetice vom descoperi punctele de lucru cu mese si oglinda ce au suport pentru materiale si pentru picioare.

mobilier saloane infrumusetare
Alte puncte de lucru sunt compuse din mese de toaleta cu sertar si dulapior, suport pentru materiale, scaun hidraulic rotativ cu spatar si si sezut tapitat cu piele ecologica. Un alt obiect de mobilier specific il reprezinta masuta pentru manichiura dotata cu lampa cu picior mobil, post pentru spalarea parului dotat cu scaun hidraulic tapitat si suport din metal cromat pentru spalator ; canapea fixa cu tapiterie din piele ecologica, casti uscator ecologice ; dulapior cu 5-7 sertare destinate pastrarii aparaturii si materialelor confectionat din PVC durizat dotat cu picioare metalice sau cu roti din metal cromat.
Pentru spatiile amenajate clientilor in asteptare se pot utiliza mese joase de diferite forme, scaune tapitate sau fotolii joase cu sezutul si spatarul tapitat in piele ecologica sau materiale in  culori diferite.Comentarii
Niciun comentariu postat pentru aceasta pagina

Galerie imagini:
 mobilier salon infrumusetare Mobilier pentru saloane de infrumusetare
 vaza sticla Vaze de sticla | Modele si poze
 Mobila wenge pentru dormitor Mobila wenge | Ce camere putem mobila cu o astfel de mobila
 corpuri de iluminat fluorescente Corpuri de iluminat fluorescente
 mese pliante role Masa plianta cu role