amenajari interioare, decoratiuni, mobila
Amenajari[Home]     Anunturi     Intrebari si raspunsuri     Catalog produse [Gratuit]      Siteuri Firme     

Catalog de produse

Puteti inscrie gratuit produsele in catalog.
Nu exista limita de inscriere
Mobilier rustic din lemn

Viata cotidiana din ce in ce mai agitata si solicitanta genereaza stari de spirit mai putin pozitive organismului uman. Crearea unei oaze de verdeata si amplasarea unui mobilier rustic din lemn in interiorul casei, pe terasa sau in gradina genereaza o stare de confort si relaxare.Acest tip de mobilier paote fi compus din piese simple :masa, scaune, banca, leagan sau fotolii cu structuri din lemn natural.

mobilier rustic din lemn
Prezenta esentei lemnoase putin modelata de mana mesterului recreeaza natura in interior sau completeaza natura pe terease sau in gradini. Linia simpla ce caracterizeaza acest tip de mobilier, faptul ca poate fi asortat cu perne pentru spatar sau sezut din orice material putin pretentios, creeaza o stare de confort si relaxare.Forma meselor si a scaunelor poate fi rotunda, patrata sau o forma specifica trunchiului arborelui din care este realizata.
Coloritul pieselor poate fi diferit, in functie de fibra lemnoasa si tipul de esenta lemnoasa.
Acest mobilier se poate utiliza in locuinta, dar la fel de bine in interiorul pensiunilor turistice, terasele hotelurilor sau cabanelor sau interioarelor restaurantelor cu specific autohton.
Stilul romanesc inconfundabil al bancilor cu spatar, scaunelor, meselor sau leaganelor isi sporeste farmecul prin materialul lemnos folosit si prin faptul ca fiecare element are o nuanta individualizata, iar marimile pot varia usor la aceeasi gama de produse tocmai pentru caracterul sau rustic si particularizat.Comentarii
Niciun comentariu postat pentru aceasta pagina

Galerie imagini:
 mobilier rustic din lemn Mobilier rustic din lemn
 mobilier gradina Mobilier rustic de gradina
 Dormitor rustic cu pat confectionat din busteni Amenajari in stil rustic cu ajutorul trunchiurilor de copac
 mobilier fag Mobilier din fag
 mobilier hotelier Mobilier hotelier