Mobilier pentru gradinite

In gradinite este necesar ca mobilierul utilizat sa fie usor de manipulat practic si rezistent. Componentele de mobilier destinate gradinitei sunt paturile rabatabile, fixe sau etajate ; mese si scaune ; vitrine cu rafturi fixe si dulapioare vestiar. Materialul din care sunt confectionate aceste obiecte de mobilier este PAL furniruit sau MDFde 18mm in diferite culori sau combinatii de culori cu cant ABS 2mm.

Mesele si scaunele au picioare din metal cromat mat sau lucios, cu suporturi antialunecare, iar sezutul si blatul este realizat din PAL in culori si forme diferite in functie de preferinte :
a)clasica 
b)rotunda 
c)semiluna 
d)trapez.


mobilier gradinite
Avantajele acestor mese sunt : rezistenta,coloritul si finisajele cant ABS 2mm, posibilitatea de rearanjare in diverse forme.
In cazul salilor de grupa multifunctionale se pot folosi paturi pliabile realizate din acelasi material cu dimensiuni L= 135-150cm, l=70cm.
Pentru haine se pot utiliza cuiere din metal cromat sau dulapuri cu polita cu accesorii din otel, inox sau metal realizat din PAL sau MDF.
Corpurile modulare in forma de cub cu latura de 35-50cm cu raft, usa sau sertar, cu finisaje metalice sau PVC reprezinta o alegere potrivita pentru sala de grupa ce poate fi oricand redecorata.
Bibliotecile cu rafturi fixate la inaltimi diferite din PAL sau MDF reprezinta spatii potrivite pentru asezarea cartilor sau jucariilor sau cele cu sistem de prindere ascuns, demontabile, cu componente rotunde sau de colt.


Scaune fier forjat
Modele de dressing-uri

1 Comment on Mobilier pentru gradinite

  1. PASCU VIOLETA // November 13, 2015 at 11:59 am // Reply

    VREAU OFERTA SCAUNE SI MESEV SALA DE MESE GRADINITA

Leave a comment

Your email address will not be published.


*