amenajari interioare, decoratiuni, mobila
Amenajari[Home]     Anunturi     Intrebari si raspunsuri     Catalog produse [Gratuit]      Siteuri Firme     

Catalog de produse

Puteti inscrie gratuit produsele in catalog.
Nu exista limita de inscriere
Mobila si mobilier Polonia

Intrarea in UE a permis ca multe produse din tari membre acestei organizatii sa apara pe piata romaneasca. Polonia nu este singura tara care face concurenta Romaniei in privinta mobilierului. Desi importurile se fac la preturi scazute, preturile de vanzare ale mobilei poloneze ajung destul de mari, dar si asa sub nivelul preturilor mobilei autohtone.Daca Romania exporta mobila din lemn masiv, pe piata intra din Polonia mobilier de mai joasa calitate.
Sub pretextul ca este mobila straina si... "mai buna" ca cea romaneasca, doritorii nu se uita la pret. Tipul de mobilier din import prezent pe piata noastra nu difera ca design fata de mobila autohtona.

mobila si mobilier polonia
Se gaseste mobila pentru camere de copii, personalizate pentru baieti/fete. Camera are ca tema decorativa pe Spiderman si cuprinde :dulap, pat, birou, comoda, biblioteca. Pentru fete mobila este compusa din dulap cu 2 sau 3 usi,pat 90x190, noptiera, pat suspendat si comoda cu 3 sertare. 
Mobila de bucatarie cu lungime de 2,60m ce contine : masca pentru chiuveta (80cm) ; dulap cu polite(80cm) ;dulap cu 4 sertare(40cm) ; dulap suspendat cu polita(80cm);2x dulap cu polita(40cm)+(60cm) ; corp vitrina(80cm)in culoare calvados ce se livreaza in colete.
Coltar din PAL melaminat cu finisaj de stofa in culori : nuc, cires, fag. cu masa si 2 taburete. Mobilierul este realizat din PAL melaminat cu cant ABS 2mm pentru paturi si 4mm pentru celelalte componente de moblilier ;glisierele sertarelor sunt BLUM.Comentarii
Niciun comentariu postat pentru aceasta pagina

Galerie imagini:
 mobila si mobilier polonia Mobila si mobilier Polonia
 mobila din lemn de tei Mobila confectionata din lemn de tei
 mobila rachita Mobila din rachita
 mobilier modular Mobilier modular
 mobila de cires Mobila de cires