amenajari interioare, decoratiuni, mobila
Amenajari[Home]     Anunturi     Intrebari si raspunsuri     Catalog produse [Gratuit]      Siteuri Firme     

Catalog de produse

Puteti inscrie gratuit produsele in catalog.
Nu exista limita de inscriere
Masute de toaleta cu oglinda si sertare

In dormitorul oricarei femei isi va gasi locul si utilitatea o masuta de toaleta si un scaunel taburet. Acest tip de mobilier se poate combina cu orice alte piese destinate dormitorului tocmai pentru varietatea materialelor, formelor si culorilor pe care le are.Masutele de toaleta sunt compuse in special din spatii inchise cu usi sau sertare, spatiu liber pentru amplasarea scaunului si fireste, oglinda.
Aceasta poate face parte din masuta sau poate fi asezata pe perete, iar masuta i se poate atasa.

model masuta toaleta
Diversitatea materialelor din care sunt confectionate ofera posibilitatea de a alege mese din lemn masiv sau furniruit, PAL colorat in nuanta mobilei sau impletitura din materiale naturale (rachita, ratan, bambus).
Ceea ce o defineste este utilitatea, deoarece este locul in care se afla obiectele de toaleta, trusele de infrumusetare si alte "nimicuri" feminine de stricta necesitate.
Aceasta masuta special creata ofera locul in care pot fi ordonate aceste obiecte, fara sa deranjeze sau sa creeze aspectul de dezordine din dormitor. Daca ar fi sa ne referim la design-ul lor, observam mese de toaleta realizate in stil clasic, baroc sau modern.
Forma oglinzilor incastrate in rame de lemn cu elemente decorative sau simplitatea unei oglinzi ovale dau senzatia de eleganta si stil.
Masutele moderne au oglinzi centrale si laterale ce se pot inchide ca o carte sau raman fixe si categoria meselor din sticla mata in combinatie cu metal cromat sau lemn.Comentarii
Niciun comentariu postat pentru aceasta pagina

Galerie imagini:
 masuta toaleta Masute de toaleta cu oglinda si sertare
 dormitor dedeman Dormitoare Dedeman
 dormitor mobexpert Dormitoare Mobexpert
 comoda dormitor Comode pentru dormitor cu oglinda
 dormitor ikea Dormitoare Ikea