amenajari interioare, decoratiuni, mobila
Amenajari[Home]     Anunturi     Intrebari si raspunsuri     Catalog produse [Gratuit]      Siteuri Firme     

Catalog de produse

Puteti inscrie gratuit produsele in catalog.
Nu exista limita de inscriere
Masa extensibila de sufragerie | Modele si poze

Masa din sufragerie sau din living poate deveni un punct de atractie atunci cand este asezata central sau intr-un colt al camerei, iar stilul imprima eleganta interiorului.
Mesele de sufragerie imbina utilul cu placutul atunci cand la nevoie se pot extinde, in asa fel incat sa asigure confortul unui numar de 6 sau chiar 20 de persoane.
Tipurile de mese extensibile imbraca modele si forme variate, iar capacitatea de extensie este potrivita spatiilor mari sau mici. Formele acestui tip de mese pot fi ovale, patrate, dreptunghiulare sau rotunde.

Masa extensibila de living


Materialul din care sunt construite este lemn, pal, metal sau combinatia novatoare si moderna dintre metal si sticla. Mesele dreptunghiulare din lemn masiv de stejar, cires sau brad pot fi cu una sau cu doua extinderi.
Marimea unei mese de acest gen este L=120cm ; l=90cm ;h=78cm, iar cu o extensie ajunge la L=150cm, l si h fiind constante, iar daca se folosesc ambele extensii L=180cm, l si h 90/78cm.
Mesele ovale realizate din lemn masiv de fag cu blat din mdf lacuit si furniruit in nuante de fag, stejar, mahon, cires, are 3 extinderi. Inchisa are dimensiunile L= 1600mm ;l=1000mm, iar total deschisa are L=2600mm. Mesele din pal melaminat se pot executa la comanda cu proiect tridimensional individual.
Noutatea o constituie mesele extensibile cu blat din sticla sau sticla pictata cu dimensiunile de L=140cm,l= 90cm, extinsa L=180cm. Alte dimensiuni posibile sunt : L=100cm/extins 1300cm ;l=80cm,h=75cm.Comentarii
Niciun comentariu postat pentru aceasta pagina

Galerie imagini:
 masa extensibila de sufragerie Masa extensibila de sufragerie | Modele si poze
 Masa din sticla Mobila din sticla pentru spatii mici
 coltare extensibile Coltare extensibile | Modele si poze
 masa stejar Masa de stejar
 mobilier tapitat Mobilier tapitat pentru living