amenajari interioare, decoratiuni, mobila
Amenajari[Home]     Anunturi     Intrebari si raspunsuri     Catalog produse [Gratuit]      Siteuri Firme     

Catalog de produse

Puteti inscrie gratuit produsele in catalog.
Nu exista limita de inscriere
Lustre moderne | Modele si poze

Amenajarile interioare au tendinte moderne, ceea ce presupune construirea mediului ambiental cu anumite elemente de decor. In pas cu liniile si cerintele contemporane sunt si lustrele puse la dispozitie in magazinele de resort.Specific acestor accesorii de interior sunt combinatiile neasteptate dintre sticla alba, mata sau colorata, metal cromat si becurile cu halogen sau cele clasice.
Din aceste elemente s-au creat adevarate bijuterii care dau interioarelor un aer de eleganta, stil si luminozitate. Lustrele cu un brat din metal cromat auriu sau argintiu se danteleaza elegant cu ciucuri de sticla transparenta luminati de un bec median ; altele sunt adevarate "explozii de lumina" prin manunchiul de tuburi de metal cromat in capatul carora lumineaza becuri cu halogen (5,7,9 becuri).

lustre moderne
Lustrele moderne cu 3-5 brate raspandesc lumina si eleganta prin suportul becurilor realizat din sticla alba, albastra, verde, sau transparenta. Pentru spatiile ample pot fi utilizate lustrele din sticla colorata in forma piramidala cu bec halogen ce raspandesc o lumina colorata.
Pentru camerele mai mici se pot utiliza lustrele cu brate din metal cromat in jurul carora atarna globuri de sticla transparenta, de marimi diferite ce reflecta lumina becului amplasat median intr-un glob de sticla transparenta.
In cazul spatiilor ample din sali de conferinta, de spectacole sau institutii se pot folosi lustre moderne in care tehnologia moderna se imbina cu stilul clasic al candelabrelor.Comentarii
Niciun comentariu postat pentru aceasta pagina

Galerie imagini:
 lustra moderna Lustre moderne | Modele si poze
 lustra fier forjat Lustre din fier forjat
 lustre copii Lustre pentru copii
 covoare moderne Covoare moderne
 bucatarie moderna Bucatarii moderne