amenajari interioare, decoratiuni, mobila
Amenajari[Home]     Anunturi     Intrebari si raspunsuri     Catalog produse [Gratuit]      Siteuri Firme     

Catalog de produse

Puteti inscrie gratuit produsele in catalog.
Nu exista limita de inscriere
Dulapior de baie suspendat

Mobilierul de baie este legat de obiectele sanitare, cosmetice si de igiena intima. In general dulapurile suspendate pentru baie au o oglinda mare, iar etajerele sunt legate de aceasta. Materialele din care sunt confectionate acest tip de dulapuri sunt diferite : lemn, PVC, MDF, plastic sau PAL.
Dimensiunile si formele variaza in functie de model.  In functie de culoarea dorita in baie, se poate opta pentru dulapuri albe din PAL tratat cu substante rezistente la umezeala.

model dulapior suspendat de baie
Contine oglinda si iluminare cu spoturi, iar dimensiunile sunt : l=45,5cm/ h=70cm/ a=11,7cm. Dulapuri din plastic, in culori diferite, cu una sau doua usi care au dimensiunile : l=33cm/ h= 70cm /a=19cm(o usa), iar pentru doua usi l=70cm/h=70cm/a=19cm. In baile cu nuante de maro se poate alege dulap in culori wenge si stejar deschis ce are fonturi si corp de sustinere cu furnir. Au cate doua rafturi, cu sertar in partea de jos si doua usi in sistem de inchidere inceata(blum)
Dimensiunile sunt : l=40cm/ h=108,4cm/a=40cm. Dulapioarele cu linie moderna farmeca prin simplitatea liniilor si imbinarea a doua nunate contrastante de lemn- culoarea stejarului partea din fata, iar lateralele wenge ii confera un stil aparte.
Dulapioarele suspendate cu doua usi pe care este incastrata oglinda de cristal sunt din PAL vopsit pe lateral, contine doua rafturi si are dimensiunile : l=14/h=65/a=70cm.
Cele cu forme curbate, in doua culori, cu 2 spoturi de iluminat au o linie moderna si eleganta.Comentarii
Niciun comentariu postat pentru aceasta pagina

Galerie imagini:
 dulapior suspendat de baie Dulapior de baie suspendat
 mobila baie la comanda Mobila pentru baie la comanda
 dulap baie suspendat Dulap pentru baie suspendat
 baie cu doua chiuvete Alegerea modelului perfect de baie
 chiuveta baie Chiuvete pentru baie | Modele