amenajari interioare, decoratiuni, mobila
Amenajari[Home]     Anunturi     Intrebari si raspunsuri     Catalog produse [Gratuit]      Siteuri Firme     

Catalog de produse

Puteti inscrie gratuit produsele in catalog.
Nu exista limita de inscriere
Dulap pentru baie

Decorarea baii cuprinde o serie de elemente specifice care determina un stil personal. La acesta un element definitoriu este dulapiorul de baie. Asezat de cele mai multe ori in partea centrala, continand oglinda si chiuveta, trebuie ales dupa dorinta fiecaruia in fuctie de culoare, numarul de compartimente si accesorii.Modelele realizate de firmele specializate propun dulapuri inalte si inguste, cu sertare si spatii inchise si deschise, cu oglinda incastrata in partea de sus pentru bai spatioase.
Alte modele contin dulap suspendat, cu oglinda incastrata in lemn rezistent la umezeala; forma oglinzii poate fi dupa dorinta dvs.

dulap baie
O alta posibilitate este alegerea dulapurilor de baie care sustin chiuveta si contin sertare si rafturi inchise cu usi glisante.Aceste obiecte de mobilier sunt realizate din PAL in culori diverse : alb, wenge, rosu, galben, verde, etc sau furniruite  in culorile specifice lemnului natur.
Corpurile suspendate contin si spoturi de iluminare centrala sau pe ambele parti sau cu o lampa fluorescenta asezata central.
Dulapurile suspendate realizate din plastic, cu oglinda de cristal, ce au etajere reglabile si 2 spoturi de iluminat sunt o alta optiune la indemana.
Marimile dulapurilor se incadreaza in: latime 454- 871mm ; inaltime 710- 380mm ; adancime 117-428mm. Bine ales in functie de spatiu, culoare si model, dulapul de baie va reprezenta o piesa de atractie ce va avea efect si utilitate in  baia dvs.Comentarii
Niciun comentariu postat pentru aceasta pagina

Galerie imagini:
 model dulap baie Dulap pentru baie
 dulap baie suspendat Dulap pentru baie suspendat
 baie portocalie Portocaliul potrivit chiar si pentru baie | Modele de bai portocalii - GALERIE FOTO
 dulapior suspendat de baie Dulapior de baie suspendat
 mobila si mobilier polonia Mobila si mobilier Polonia