amenajari interioare, decoratiuni, mobila
Amenajari[Home]     Anunturi     Intrebari si raspunsuri     Catalog produse [Gratuit]      Siteuri Firme     

Catalog de produse

Puteti inscrie gratuit produsele in catalog.
Nu exista limita de inscriere
Cuverturi pentru pat | Modele

Importanta amenajarii dormitorului este foarte mare atat pentru asigurarea unei igiene a locuintei prin pentru protejarea lenjeriei, cat si ca aspect estetic.
Folosirea in acest scop a cuverturilor pun in evidenta principala piesa de mobilier a dormitorului- patul.
Cuverturile de pat sunt confectionate din materiale rezistente si usor de intretinut, acestea fiind mai des expuse prafului.

model cuvertura pat


In gama materialelor din care se confectioneaza cuverturile intra : brocatul, matasea, lana, taftaua, jerseul cu aplicatii din fire aurii sau argintii, matlasate.
Modelele au o gama variata. De la cele care acopera patul pe intreaga sa suprafata, cele putin mai mari care cad natural sau care invelesc si partile laterale,cu pliuri in partea de jos. Ele se pot utiliza si in camerele de hotel.
Alegerea modelului sau a nuantelor depinde de gustul fiecarei persoane, dar si de gradul de folosinta al camerei pe timp de zi. Un aspect elegant vor oferi dormitoarelor cuverturile din matase uni, in culori inchise sau deschise. Taftaua sau brocatul dau o nota de maretie camerei si implicit patului. In cazul camerelor foarte mari se pot confectiona si draperiile din acelasi material cu cel al cuverturii, asfel generand un echilibru coloristic. In cazul unor spatii mai mici se recomanda folosirea unor cuverturi din jerse, practice si usor de spalat. Peste o cuvertura se pot aseza si pernite decor, din acelasi material sau material din aceeasi gama coloristica pentru a spori efectul acesteia.

 Comentarii
Niciun comentariu postat pentru aceasta pagina

Galerie imagini:
 cuvertura canapea Cuverturi pentru canapele
 Cuvertura pat Cuverturi pentru pat | Modele
 cuverturi pentru canapele Cuverturi pentru canapele
 cuvertura pat dormitor Cuverturi pentru patul din dormitor
 magazinele dedeman Magazinele Dedeman