amenajari interioare, decoratiuni, mobila
Amenajari[Home]     Anunturi     Intrebari si raspunsuri     Catalog produse [Gratuit]      Siteuri Firme     

Catalog de produse

Puteti inscrie gratuit produsele in catalog.
Nu exista limita de inscriere
Culori PAL melaminat

PAL-ul reprezinta un material relativ nou pe piata materialelor din care se confectioneaza o gama larga de produse : obiecte de mobilier, suporturi, usi, obiecte decorative, etc. Un efect principal in aspectul produselor finite il reprezinta culoarea.
Din acest motiv s-a creat o paleta larga de culori aproximativ 180, pentru a asigura acoperirea tuturor gusturilor clientilor in materie coloristica. Realizarea mobilei in culori asemanatoare lemnului natural de diferite esente (nuc, cires, fag) genereaza efecte spectaculoase in incapere.

nuante pal melaminat

Alt avantaj al folosirii acestor nuante este acela ca permite combinatii dintre mobilierul din lemn natur si cel din PAL in nuante identice.
PAL-ul in culori vii este potrivit realizarii mobilierului destinat camerelor de copii si tineret, mobilierului pentru gradinite sau spatiilor de joaca in interior. Combinatia dintre doua culori complementare conduc la realizarea unui mobilier elegant pentru bucatarie, hol sau living.
Negrul si wenge sunt culorile in trend pentru realizarea camerelor pentru tineret sau a dormitoarelor moderne.
Frumusetea PAL-ului colorat este subliniata de utilizarea canturilor ABS aurii, argintii sau in culori identice sau contrare celor din care sunt realizate diverse obiecte de mobilier.
Combinatiile fericite de culori sporesc eleganta si frumusetea mobilierului. Imaginatia si multitudinea de culori ofera constructorilor nenumarate variante si oportunitati de realizare a unor obiecte de exceptie.Comentarii
Niciun comentariu postat pentru aceasta pagina

Galerie imagini:
 culori pal melaminat Culori PAL melaminat
 model dressing Modele de dressing-uri
 mobila baie la comanda Mobila pentru baie la comanda
 trecere pardoseala Treceri de pardoseala
 mobila si mobilier polonia Mobila si mobilier Polonia